Byodoin Omotesando Chikurin
This Kyoto-style restaurant is located in Uji. The owner chef, Mr. Shimoguchi, opened the restaurant after seven years of training under Yoshihiro Murata of the Gion restaurant Kikunoi. You can enjoy Kyoto’s unique cuisine, such as tofu and yuba made with Uji green tea, along with cherry blossoms in spring, cormorant fires in summer, and autumn leaves in autumn. In addition, the takikomi-gohan (rice cooked with vegetables) is a seasonal delicacy.
平等院表参道 竹林
平等院表参道 竹林
京都
平等院表参道
宇治に店を構える京料理の店。オーナーシェフの下口氏は、祇園料亭「菊乃井」の村田吉弘氏の下で7年間の修業の後に店を新たオープンさせた。春は桜、夏には鵜飼の火、秋には紅葉と京風情と共に宇治抹茶の豆腐や湯葉など、京ならではの料理を嗜める。また、炊き込みご飯が季節を感じさせる逸品となっている。
平等院表参道
宇治に店を構える京料理の店。オーナーシェフの下口氏は、祇園料亭「菊乃井」の村田吉弘氏の下で7年間の修業の後に店を新たオープンさせた。春は桜、夏には鵜飼の火、秋には紅葉と京風情と共に宇治抹茶の豆腐や湯葉など、京ならではの料理を嗜める。また、炊き込みご飯が季節を感じさせる逸品となっている。
春は桜、秋は紅葉 宇治の風情に酔いしれる
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Byodoin Omotesando Kitamonmae,21 Uji-renge, Uji-shi, Kyoto
京都府宇治市宇治蓮華21 平等院表参道北門前
476m from Uji Station
(Keihan)宇治駅(京阪)から476m
0774-21-7039(+81-774-21-7039)
- [Kyoto Kaiseki, Kyoto Bento] 11:30am – 2:30pm
[Kyo-kaiseki] 4:30pm–7:45pm - Open on Sundays
- Closed: Wednesdays
【京懐石・京弁当】11:30~14:30 (LO)
【京懐石】16:30~19:45 (LO)
日曜営業
定休日: 水曜日
Card payment: VISA, Master, JCB, AMEX
カード決済: VISA、Master、JCB、AMEX
Average budget: Lunch: 10,000 yen Dinner: 15,000 yen
平均予算: ランチ 10,000円 ディナー 15,000円
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Address | Kyoto Prefecture Uji Uji Renge 21 Omotesando Byodo Kitamonmae |
Access | 476m from Uji Station (Keihan) |
TEL | 0774-21-7039(+81-774-21-7039) |
Open time | [Kyoto kaiseki-Kyoto lunch] 11: 30 ~ 14: 30 (LO) [Kyoto kaiseki] 16: 30 ~ 19: 45 (LO) Sunday sales |
Closed | Wednesday |
Payment | VISA、Master、JCB、AMEX、Diners |
Budget | Lunch 10,000 JPY Dinner 15,000 JPY |
Tags | Kaiseki |