三軒茶屋 麺屋 禅


こってりなのにスッキリ 身も心もとろける鶏そば
Maybe it’s a new experience. Rich but refreshing taste. We recommend chicken soba, which makes you feel relaxed.
Restaurant Name Tokyo 東京三軒茶屋 Sangenjaya


Mendokoro Zen

麺処 禅


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東京都世田谷区三軒茶屋2-12-10 1F
みきり・そとみ・したう




English is displayed with google translation. 大食いラーメンの聖地と呼ばれる「蟻塚」の2号店。国産鶏を丁寧にローストしコラーゲン豊富なもみじ鶏肉小骨そして大量の香味野菜を加えじっくりと煮込んだスープはこってりしながらも後味スッキリの絶品。特製黒七味と岩のりを入れるまた違った味わいを楽しめる。
Second shop of the “anthill” called the Holy Land of gluttony ramen. Rarity of carefully roasted collagen rich maple chicken ossicles and the large amounts of flavoring vegetables were added slowly and carefully simmered soup chunky while also aftertaste refreshing the domestic chicken. Enjoy also different taste put a special black Shichimi and Iwanori.

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Category
三軒茶屋 Sangenjaya Ramen ZuruZuru Ogui Special Maegashira(3千円未満)
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Address Setagaya-ku, Tokyo Sangenjaya 2-12-10 1F

Area
三軒茶屋 Sangenjaya
住所: 東京都世田谷区三軒茶屋2-12-10 1F
アクセス: 三軒茶屋駅から200m
営業時間: 11:00~翌6:00 日曜営業
定休日: 不定期

Information

Access 200m from Sangenjaya Station
TEL 03-3487-1190 (+81-3-3487-1190)
Open time 11:00 to 6:00 the next business Sunday
Closed Irregular
Payment Cards not accepted
Budget Lunch 1,000 JPY Dinner 1,000 JPY
Tags Ramen



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東洋の島国、日本。海に囲まれ、山が傍にあり、色彩豊かな四季がある。そんな日本で生まれた「食」には他国にはない独自の料理が数多く存在する。

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伝統を受け継いだ高級料理から、日々の日常で愛される料理の数々、それは日本人にとっての大いなる楽しみだった。しかし、今や観光立国として進むもうとする時代において大いなる財産でもある。日本人にとっての食の楽しみは一歩、外の国に出れば味わったことのない未体験の世界だ。―――板前の握る姿、替え玉を頼むラーメン、一つの鍋をみんなで味わうこと

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